Quan es requereix un advocat per a un assumpte penal s'ha de seleccionar acuradament la representació legal. La preparació, experiència i compromís de l'equip jurídic seleccionat són garantia d'èxit.

En Cerdà-Advocats comptem amb un equip de qualificats advocats, experts en cadascuna de les matèries que comprenen aquesta àmplia branca del Dret. Amb experiència diària en els jutjats de guàrdia i assistència a detinguts. Amb visió multidisciplinar i en equip quan es tracta de preparar accions, exercir la defensa investigats o anar a judici.

Mitjançant la nostra xarxa de despatxos col·laboradors actuem en tots els jutjats d'Espanya.

A Eivissa i Formentera atenem urgències les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any; ho fem en els jutjats o en els centres de detenció. En hores d'oficina pot contactar per telèfon (971 19 43 44) i la resta de dies i hores per WhatsApp (609.867.856).

Si rep una trucada de la Policia o la Guàrdia Civil per a acudir a declarar, si vol presentar una denúncia, si és víctima d'un delicte, si és citat a un judici ràpid, si té a una persona propera detingut ... podem ajudarALGUNS DELS CASOS QUE ATENEM:

PENAL GENERAL:

⇒ Delictes contra les persones.
⇒ Delictes sexuals.
⇒ Tràfic d'estupefaents,
⇒ Alcoholèmies i seguretat contra el trànsit en general.
⇒ Delictes laborals.
⇒ Delictes imprudents.PENAL RELACIONAT AMB LA FAMÍLIA:

⇒ Violència sobre la dona.
⇒ Violència en el ámnito familiar.
⇒ Impagament de pensions.
⇒ Sostracció internacional de menors.PENAL ECONÒMIC:

⇒ Estafa.
⇒ Insolvència punible.
⇒ Apropiació indeguda.
⇒ Delictes societaris.
⇒ Frau en les subvencions.
⇒ Delictes dels funcionaris públics.
⇒ Delictes contra la Seguretat Social.
⇒ Falsedat documental.