Qui som


A Cerdà-Advocats entenem l'exercici de l'advocacia des de la perspectiva del total compromís amb el client. Des de 2010 oferim serveis jurídics de qualitat. Joan Cerdà Subirachs és el director del despatx i coordina un qualificat equip de col·laboradors.

Aportem solucions jurídiques als problemes i consells jurídics per establir els marcs més adients en la cada vegada més complexa societat actual.

Creiem fermament en els acords, però també sabem que a vegades són impossibles i llavors calen accions legals enèrgiques.

PROFESSIONALITAT.


La formació continuada i el treball constant són dues de les senyes d'identitat dels nostres professionals i col·laboradors.

Sabem que el nostre treball i dedicació constitueix una variable més en situacions complexes, i per això Informem sempre dels riscos i les possibilitats d'èxit de l'encàrrec rebut del client.

COMUNICACIÓ AMB EL CLIENT


Els clients que ens confien els seus assumptes estan permanent informats de les actuacions i disposen de línia directa amb el professional que atén el seu assumpte.

COSTOS MÍNIMS


- Les nostres tarifes són clares i transparents. No hi ha dos casos ni dos clients iguals, i per això les nostres tarifes s'estableixen per a cada assumpte, amb un pressupost gratuït fet a mida.

Estem convençuts que un servei jurídic de qualitat no sempre és el més econòmic, però si amb el qual es defensen millor els interessos del client. I que, a vegades, la millor solució és també la més econòmica pel client; per això esgotem sempre les possibilitat de negociar i conciliar abans d’iniciar un procediment judicial.

COMPROMÍS


El nostre objectiu és la total satisfacció del client amb els nostres serveis.

Des que rebem un encàrrec, fem nostres els problemes, objectius i inquietuds del client; és la nostra manera d'entendre l'advocacia.

CONFIDENCIALITAT


La confiança que dipositen amb nosaltres els nostres clients té el seu lògic retorn amb l'absoluta confidencialitat sobre els seus assumptes, en el marc de les normes deontològiques de l'advocacia.