Administració de finques

 

La correcta, eficaç, lleial i professional administració de la seva finca aporta valor al seu habitatge. 

A Cerdà-Advocats els sabem i per això oferim, en tota l'illa d'Eivissa, la nostra divisió d'administració de finques; amb la garantia de més de 30 anys d'experiència i l'alta qualificació de totes les persones que integren el dinàmic equip multidisciplinari que intervenen en el procés.


Disposem d'un avançat sistema de gestió que permet a tots els propietaris seguir on-line el dia a dia de la seva finca i, accedir-tota la documentació de la seva finca: actes, factures pagades, estat comptable ... transparecia i professionalitat.

El servei està dirigit per un advocat, el que ofereix plena garantia jurídica a la gestió de la seva finca.
 

►►► ACCÉS DELS PROPIETARIS AL PORTAL ONLINE DE LA SEVA COMUNITAT
 QUÈ ENS FA DIFERENTS?

⇒ Una administració professional, altament qualificada, i competent per a la seva finca.

⇒ Total transparència en la gestió. Nosaltres no li venem res. No cobrem comissions de proveïdors. Busquem als millors, al millor preu i controlem els seus treballs.

⇒ Vostè sabrà en cada moment en què es gasta els seus diners. Comptabilitat i justificants permanentment a disposició dels copropietaris. Els fons dels propietaris estaran sempre en un compte bancari del qual és titular la Comunitat.

⇒ Línia directa amb l'administrador. Personalment, per telèfon i internet, sempre a la seva disposició; creiem en la comunicació.

Assessoria jurídica. Els propietaris tindran un advocat que defensi els drets de la Comunitat, que assisteixi sempre a les reunions de la Junta, revisi els contractes de serveis, d'assegurances i de compra de béns. Que reclami quan calgui, que faci complir els acords de la Junta de Propietaris i que hi hagi entre els copropietaris si cal.

... Tot això es tradueix en que els assumptes de la Comunitat deixen de ser un problema, un malson o, simplement, una qüestió de la qual fugir. Reinventem la Comunitat i la posem al seu servei.